Περιμένει τις απαντήσεις των Μπεργκ και Βερμάελεν

Ο Ολυμπιακός περιμένει μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσουν δυο βασικές κινήσεις του στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, που αφορούν τον επιθετικό και τον κεντρικό αμυντικό. Οι Πειραιώτες περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες τις απαντήσεις των Μάρκους Μπεργκ και Τόμας Βερμάελεν, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται κοντά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις τάξεις του Ολυμπιακού
υπάρχει αισιοδοξία, πως ο Σουηδός επιθετικός θα απαντήσει τελικά θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις, λόγω του περάσματός του από τον Παναθηναϊκό. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποια καλύτερη πρόταση στα χέρια του και παράλληλα δέχεται πιέσεις από τη σύζυγό του να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού. Ο Βερμάελεν απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Άντερλεχτ να συνεχίσει την καριέρα του ως παίκτης προπονητής στη βελγική ομάδα. Ουσιαστικά η ομάδα των Βρυξελλών πρότεινε στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να γίνει βοηθός του Κομπανί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρά την αισιοδοξία των Πειραιωτών, για τις δυο συγκεκριμένες υποθέσεις, οι ιθύνοντες της ομάδας φέρονται να έχουν προχωρήσει παράλληλα και ορισμένες εναλλακτικές επιλογές για τις δυο θέσεις, έτσι ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνο, σε περίπτωση αρνητικής τροπής σε κάποια από αυτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα