Προχωράει σε συμφωνία με μέσο η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμα και εντός της εβδομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να είναι ανεξάρτητη από αυτή του Ζεράλδες, ο οποίος παραμένει στο στόχαστρο της Ένωσης. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αναλάβει τις
επαφές και στις τάξεις της Ένωσης υπάρχει αισιοδοξία, πως σύντομα θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να μελετάει διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, προκειμένου να υπάρχει εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε. Στο στόχαστρο των “κιτρινόμαυρων” βρίσκεται ο Μίκαελ Ίσακ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Νυρεμβέργη, η οποία φέρεται θετική για την παραχώρησή του. Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα