"Περηφάνια, ένδοξη ιστορία, κατάκτηση!"

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, βρέθηκαν χθες (11/4) στη ΔΕΘ, στο περίπτερο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, στην αθλητική έκθεση Sportexpo. Ήρθαν σε επαφή με τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν εκεί, όμως, δεν ξέχασαν να στείλουν και τα δικά τους μηνύματα για τη συμπλήρωση 93 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, που είναι σήμερα.
Ο τερματοφύλακας του "Δικέφαλου" είπε: "Η λέξη που μου έρχεται να πω είναι υπερηφάνεια! 93 χρόνια παρουσίας, ένδοξης ιστορίας και πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να κερδίζει τίτλους αυτή η ομάδα και να γίνει όσο μεγαλύτερη γίνεται στην Ελλάδα.Χρόνια πολλά και εύχομαι να μεγαλώσει όσο γίνεται κι άλλο το όνομα του ΠΑΟΚ".

Ο Πέλκας από τη δική του πλευρά, τόνισε: "Είναι 93 χρόνια υπερηφάνειας, κατάκτησης... Εύχομαι αυτή η ομάδα, αυτός ο σύλλογος να μεγαλώνει, γιατί είμαστε όλοι μας περαστικοί, αλλά αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει.Εύχομαι να είναι λίγο αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, σε σύγκριση με το μέλλον, ώστε να μεγαλουργεί αυτή η ομάδα και να δίνει μόνο χαρά σε όλο τον κόσμο της".
Keywords
Τυχαία Θέματα