Πέντε ευρώ η γενική είσοδος στη Λειβαδιά!

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός με ανακοίνωσή της ειδοποιεί τους φιλάθλους στην πόλη της Βοιωτίας πως τα εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό θα έχουν όλα τιμή 5 ευρώ, για τις θύρες 1-3-6 όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ η είσοδος για τους μαθητές των σχολείων και για τα παιδιά των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών θα είναι ελεύθερη με τον προϋπόθεση να βρεθούν μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού έξω από τη θύρα 6 απ' όπου και θα παρακολουθήσουν
το παιχνίδι.

Είναι προφανή η διάθεση των υπευθύνων του Λεβαδειακού να πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο σε ένα ματς που είναι σημαντικό εάν σκεφτεί κανείς πως οι Βοιωτοί δεν κρύβουν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την 5η θέση στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα!

Στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός επισημαίνονται ακόμη :

•Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
•Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα, μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους, με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
•Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα