Ενοχλήσεις ο Τσοκάνης, πονάει.. αριστερά ο Παναιτωλικός!

Ένα επιπλέον πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στη Λειβαδιά προέκυψε για τον Τραϊανό Δέλλα στο Αγρίνιο καθώς στη σημερινή προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα ο Τάσος Τσοκάνης.

Το μέγεθος του προβλήματος στο πόδι του 26χρονου πλάγιου αμυντικού θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Σίγουρα πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη αυξάνει τον πονοκέφαλο στον τεχνικό του Παναιτωλικού αφού ο Πορτογάλος Λουίς Ρότσα που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν σε αυτή τη θέση βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες σε στάδιο αποθεραπείας
– συνεχίζοντας το ίδιο πρόγραμμα και σήμερα – κι αυτό πιθανόν να αναγκάσει τον Δέλλα σε λύση ανάγκης για αυτό το πόστο.

Πάντως ο Παναιτωλικός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τους τραυματισμούς των αμυντικών του! Θυμίζουμε πως πριν από δύο μήνες ήταν Off οι πέντε από τους έξι διαθέσιμους «πλάγιους» ενώ τώρα πέραν των Λουίς Ρότσα, Τσοκάνη - ο οποίος σκόραρε μάλιστα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής - σε στάδιο αποθεραπείας είναι ο Αργεντινός ανασταλτικός μέσος Φάμπιο Μπράβο ενώ ενοχλήσεις στο γόνατο νιώθει και ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Μιγκέλ Ροντρίγκες!
Το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο σε ότι αφορά τα πλάνα για την κατάρτιση της αμυντικής γραμμής.
Keywords
Τυχαία Θέματα