Πέντε ενδιαφέρουσες μεταγραφές

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των μεταγραφών στο φετινό Σαμπιονά που μαγνητίζουν την προσοχή εξαιτίας της προοπτικής που εγείρουν για τις ομάδες τους. Σας παρουσιάζουμε τους πέντε ποδοσφαιριστές που τροφοδοτούν την περιέργεια των ποδοσφαιρόφιλων αναλαμβάνοντας τα νέα τους καθήκοντα.

Βιτίνια

Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος της ΠΣΖ, Βίτορ Μασάδο Φερέιρα όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποκτήθηκε από την Πόρτο και μαζί με

το Μάρκο Βεράτι συνθέτουν ένα δίδυμο στον άξονα με ανεξάντλητη ενέργεια, πηγαίο ταλέντο και κοφτερή σκέψη. Ο Καλύτερος Ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν στην Πορτογαλία, έδειξε από τον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας στο Τελ Αβίβ, ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια εξαιρετική μονάδα για τον Κριστόφ Γκαλτιέ στο Παρίσι.

Μπριλ Έμπολο

Ο 25χρονος Ελβετός επιθετικός της Μονακό διαθέτει εκρηκτική κάθετη κίνηση, είναι εξαιρετικά δυνατός και προστίθεται στη γραμμή κρούσης του Φιλίπ Κλεμάν, η οποία ενισχύθηκε και με την απόκτηση του Τακούμι Μιναμίνο από τη Λίβερπουλ.

Μαζί με τους «παλιούς» Μπεν Γεντέρ, Φόλαντ, Μποαντού, επιφυλάσσουν δύσκολες στιγμές σε κάθε άμυνα που θα βρεθεί στο διάβα τους.

Στην τελευταία του χρονιά στη Μπουντεσλίγκα με τη Γκλάντμπαχ ο Έμπολο σημείωσε πέρυσι 14 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Αρτούρ Τεάτ

Ο 22χρονος Βέλγος στόπερ αποκτήθηκε από τη Ρεν για να καλύψει το κενό του Ναγέφ Αγκέρ που αποχώρησε για τη Γουέστ Χαμ. Έχοντας πιστοποιήσει την ικανότητα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο «απονέμει πτυχίο» σε όποιον αμυντικό ξεχωρίζει, φιλοδοξεί μαζί με τον Στεβ Μανταντά ο οποίος θα υπερασπίζεται από φέτος την εστία της Ρεν, να προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας. Για την επίθεση και το σκοράρισμα, ο Μπρούνο Ζενεσιό έχει μεριμνήσει από πέρυσι…

Ζούνια Ίτο

Ο 29χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Ρεμς, μπορεί να αποδειχθεί μια από τις καθοριστικότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στο Σαμπιονά. Για δυόμισι χρόνια στο βελγικό πρωτάθλημα με τη Γκενκ κέρδισε το χειροκρότημα, ωστόσο πλέον η Jupiler League, έδειχνε μικρότερη για το ταλέντο του.

Παίκτης που μπορεί να εμπλακεί τόσο στην αρχή της επιθετικής προσπάθειας της ομάδας όσο και στο τελείωμα της, όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ματιέ Λακούρ, αναμένεται να προσφέρει ωραίες στιγμές στο «Ογκίστ Ντελόν».

Νούνο Ταβάρες

Ο 22χρονος Πορτογάλος αμυντικός της Μαρσέιγ, μπορεί να δώσει στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ την ώθηση που αναζητά στην αριστερή πτέρυγα. Ο δανεισμός του από την Άρσεναλ μόνο ευοίωνη ερμηνεία μπορεί να έχει από τους «Φωκαείς», μετά τις περιπτώσεις του Γουίλιαμ Σαλιμπά και του Ματέο Γκεντουζί. Αμφότεροι είχαν εξαιρετική παρουσία, ωστόσο ο Σαλιμπά επέστρεψε στο Λονδίνο, ενώ ο Γκεντουζί αποτελεί πλέον παίκτη της Μαρσέιγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέντε,pente