Μάνος Βουλαρίνος – Πέτρος Νικολάου: Στα «μαχαίρια» οι πρώην κολλητοί με αφορμή το… κόστος των διακοπών των Ελλήνων

Αντιδράσεις προκάλεσε ένα άρθρο του Μάνου Βουλαρίνου στην Athens Voice σχετικά με το κόστος των διακοπών.

Μεταξύ άλλων ο Μάνος Βουλαρίνος ανέφερε στο άρθρο του:

«ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να κάνετε διακοπές σε Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη ή οποιοδήποτε άλλο νησί των Κυκλάδων. Στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να κάνετε διακοπές σε οποιονδήποτε προορισμό σας φαίνεται πολύ ακριβός. Ευτυχώς ζούμε σε μια χώρα που είναι

σχεδόν ολόκληρη ένας τουριστικός προορισμός και έχει εκατοντάδες (μπορεί και χιλιάδες) μέρη στα οποία μπορεί κανείς να παραθερίσει και πολλά από αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους «διάσημους τουριστικούς προορισμούς» πέρα από την πολυκοσμία και την παρέλαση των σελέμπριτιζ».

«Αυτά τα γράφω γιατί παρατηρώ ότι η γκρίνια για τις «πολύ ακριβές τιμές» που «δεν επιτρέπουν στoυς Έλληνες να κάνουν διακοπές» η οποία ξεκίνησε πέρυσι, έχει γίνει πλέον μόδα και πολλοί συμπολίτες αισθάνονται την υποχρέωση να γκρινιάξουν για ένα πρόβλημα που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται» συμπλήρωνε ο ίδιος.

Πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν το εν λόγω άρθρο ενώ δεν το άφησε ασχολίαστο ούτε ο πρώην συμπαρουσιαστής και φίλος του Πέτρος Νικολάου, που με ειρωνική ανάρτησή του στο facebook άφησε τα «καρφία» του για τον Μάνο Βουλαρίνο.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Νικολάου αναφέρει:

«Βρε πλεμπαίε ημιτελευταίε τύπε, πιστεύεις στα αλήθεια ότι μπορείς να σουλατσάρεις σε οποίο νησί της Ελλάδος σου κάνει κέφι, επειδή από τύχη έγινες απότοκο του σεξ των γονέων σου στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής! Έχεις καθρέπτη; Έχεις δει τα μούτρα σου; Και άντε και έχεις καθρέφτη .. Πορτοφόλι έχεις; App τράπεζας έχεις στο κινητό να τ’ ανοίξεις; ( Αν έχεις μαύρα απόφυγε το βήμα 2 και πήγαινε απευθείας στο πορτοφόλι).

Πως με αυτό το πορτοφόλι θες να πας να κάνεις διακοπές στα όμορφα νησιά της Ελλάδας; Εσύ να πας στα άσχημα, που και αυτά αμφιβάλλω αν μπορείς να τα πληρώσεις έτσι φτωχομπινές που είσαι. Τα ωραία είναι για αρχόντους, δεν τα χαραμίζουμε για την πλέμπα.

Θες να δεις κάποια στιγμή τη Σαντορίνη; Υπάρχει λύση, βάλτη στο Google Maps και τέλος! Στο Google έχει και πολύ ωραίες φωτογραφίες. Δες τες και σώπαινε! Και μην τολμήσεις να μου πεις πως κάποτε πήγαινες με λίγο στρίμωγμα και σε πιο ακριβούς προορισμούς γιατί “είχε επιλογές για όλα τα βαλάντια”, γιατί θα σου πω πως αυτό παρά ήταν φιλελεύθερη προσέγγιση που ευτυχώς η ζωή την άλλαξε.

Έλα Παναγία μου δηλαδή! Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη φυσική παρουσία ανθρώπων με μόνο κριτήριο τα λεφτά που βγάζουν το μήνα; Δηλαδή τι; Να πας στην Πάρο, να μην μπορείς να πληρώσεις το σουβλάκι και να στενοχωρηθείς; Για αυτό σου λέμε εξ αρχής μην πας καθόλου και μπράβο μας.

Και αυτό δεν είναι ταξισμός. Είναι ταξικός διακαιώματισμος. Των πάνω στους κάτω βέβαια, αλλά το να μη σε βλέπω άθλιε πλεμπαίε και στις διακοπές μου, επίτρεψε με να το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου».

Keywords
Αναζητήσεις
μανοσ βουλαρινοσ, πέτρος νικολαου
Τυχαία Θέματα