Πατούλης: "Η Αγιά Σοφιά θα γίνει χωρίς καθυστερήσεις"

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο. Άπαντες τόνισαν πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα ώστε το έργο να ολοκληρωθεί γρήγορα.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχει πλέον γραφειοκρατία.

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει είμαστε αποφασισμένοι να μην χαθεί ούτε μια μέρα. Δώσαμε μια υπόσχεση πως κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούν για την Αγιά Σοφιά. Θα είναι
ένα αποτελεσματικό έργο που θα χαίρονται για εκατοντάδες χρόνια οι ΑΕΚτζήδες, αλλά και οι πολίτες της Αττικής. Το έργο θα εκτελεστεί κανονικά. Η γραφειοκρατία που υπήρχε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει στο παρόν και το μέλλον και θα τα δούμε αυτά τα αποτελέσματα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του στάθηκε στην διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη Αττικής και τόνισε πως όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο.
«Κάναμε μια καλή κουβέντα με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο. Όλοι καταλάβαμε πως το έργο είναι σημαντικό και πρέπει να τρέξει γρήγορα. Εμείς πήραμε την διαβεβαίωση από τον περιφερειάρχη πως όλα θα πάνε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν «σκοτεινά σημεία» και το έργο προχωράει κανονικά.
«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο σε αυτή τη συνάντηση, το έργο προχωράει. Υπάρχουν κάποια έργα που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου για να δούμε το έργο ολοκληρωμένο. Είναι ένα έργο που έχει δρομολογηθεί. Δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ανάμεσα στον Δήμο, την Περιφέρεια και την ΑΕΚ. Το έργο προχωράει με τους καλύτερους δυνατούς ρυθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα