Πασχαλάκης: «Δεν είναι κουρασμένη η ομάδα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είχε εξήγηση της εικόνας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και τόνισε πως το σημαντικό είναι να κρατήσουν τα θετικά και τα αρνητικά για να γίνουν καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, όλα βοηθάνε για να βγούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπω ότι
η ομάδα θέλει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει, δεν το κάναμε σήμερα και είμαστε λυπημένοι»

Για το αν υπάρχει κούραση στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε, δεν έγινε σήμερα αυτό, είχαμε την κατοχή, για εμένα ήμασταν καλύτεροι. Ο Άρης προσπαθούσε να βγει μόνο στην κόντρα, δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για το αν είχαν διαβάσει πολύ ο ένας τον άλλον αντίπαλο: «Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, πάντα είναι κλειστά παιχνίδια, θέλουν και οι δύο προπονητές να δείξουν τον χαρακτήρα τους. Δεν ήταν καλή μέρα για εμάς και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι της Τετάρτης που ακολουθεί».

Για το αν επηρεάζει ενόψει συνέχειας αυτό το αποτέλεσμα: «Αν κερδίζαμε δεν θα υπήρχε αυτή η κουβέντα. Είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, κάθε εβδομάδα πρέπει να παρουσιαζόμαστε στο μέγιστο κι αυτό θέλουμε από την αρχή της σεζόν. Φυσικό ήταν να μην είμαστε καλοί σε κάποια παιχνίδια, αλλά και σε αυτά παίρναμε τις νίκες. Δεν θα στεναχωρηθούμε, είμαστε πρώτοι θα δούμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα