ΠΑΣ Γιάννινα: 105 μέρες χωρίς νίκη

Όταν ο ΠΑΣ Γιάννια επικρατούσε του Λεβαδειακού στις 7 Ιανουαρίου εκτός έδρας, κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο τρίποντο των Ηπειρωτών. Έτσι, από εκεί που η ομάδα γλυκοκοίταζε την πρώτη εξάδα, ξάφνου έχει βρεθεί να βρίσκεται μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού.

Για τον λόγο αυτό, το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, όπου νίκησε τελευταία φορά την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου, έχει χαρακτήρα “τελικού”. Αν δεν κάνει νίκη μετά από 105 μέρες, τότε η ομάδα του Θανάση Στάικου

θα είναι από τα φαβορί να αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Στον “τελικό” αυτό, ο Θανάσης Στάικος θα έχει τη χαρά να έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Κόντε μετά από επτά μήνες απουσίας, ενώ μαζί του θα είναι και ο Παντελάκης μετά από δύο μήνες. Εκτός παραμένουν οι Σόρια, Ριένστρα και Καραχάλιος.

Για τα πρακτικά ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει μέσα τον Παναιτωλικό, έξω τον Ιωνικό, μέσα τον Αστέρα Τρίπολης και έξω τον Λεβαδειακό τελευταία αγωνιστική. Για να μην πάει στη Βοιωτία αγχωμένος θα πρέπει να αρχίσει και πάλι να νικά στην έδρα του μετά από 109 μέρες και το ματς με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα