ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2 : Συναρπαστικός χορός της βροχής!!

Με αντεπίθεςη διαρκείας στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 3-2 τον Βόλο σε ένα συναρπαστικό ματς που η χειμερινή βροχή δεν έκαμψε την όρεξη των δύο ομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον Όρος και το εκπληκτικό γκολ του Νίνη ενώ ο ΠΑΣ που ισοφάρισε ενδιάμεσα με τον Κάργα, έφτασε στην ανατροπή στην επανάληψη με τα τέρματα των Περέα και Εραμούσπε με πέναλτι

Σε σχήμα 4-4-2 ξεκίνησε ο Ηρακλής Μεταξάς τον ΠΑΣ
Ο

Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα οι Πέερσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε. Πιο μπροστά οι Σνάϊντερ, Ντομίγκεθ, Καραχάλιος< Μπρένερ και επιθετικό δίδυμο οι Μορέϊρα Περέα

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των φιλοξενούμενων Κώστας Μπράτσος παρέταξε σε σχήμα 4-2-3-1 τους :
Κλέϊμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Μπαρτόλο. Στην μεσαία γραμμή Νίνης, Σοοάρες και 3αδα πίσω από τον Φαν Βεερτ οι Ρεγκατέν, ‘Ορος, Ροσέρο

Πολλές φορές ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος, αποθαρρύνει τους παίκτες στο να αποδώσουν τουλάχιστον τα αναμενόμενα…
Απόψε στους «Ζωσιμάδες» ο Βόλος μπήκε με την ορμή του χιονιά που ταλαιπωρεί όλο το Δυτικό και βόρειο κομμάτι της χώρας, δείχνοντας πως θα έψαχνε μετά… μανίας κάτι θετικό!
Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Αργεντίνος Όρος εφόρμησε από τα δεξιά κι αλλάζοντας τη μπάλα με τους Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ ώσπου να εκτελέσει στην κλειστή γωνία του Λοντίγκιν!
Η απάντηση του ΠΑΣ, σχεδόν άμεση… Με τον Μορέϊρα να απειλεί τον Κλέϊμαν στο 12 κι αμέσως μετά ο στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κάργας με κεφαλιά έκνε το 1-1
Όμως η ομάδα της Μαγνησίας είχε περισσότερη διάθεση και μεγαλύτερ αγωνιστική «διαύγεια» στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και με όρεξη να πιέσει, δικαιώθηκε στο 42ο λεπτό όταν ο Νίνης, σκοράροντας μετά από 9,5 χρόνιας στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με εναέριο βολέ πέτυχε το 1-2.
Ίσως μάλιστα τα πράγματα να γίνονταν καλύτερα για την ομάδα της Μαγνήσιας, εάν ο πορτογάλος μέσος Σοάρες ήταν πιο τυχερός όταν σουτάροντας από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να επιβάλλουν όρους και επιθετικό πνεύμα, έφτασαν ως την ολική ανατροπή!
Στο 57’ο Περέα μετά από διαγώνια σέντρα έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.
Ο διαιτητής Ευαγγέλου εξέτασε το VAR διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό!
Η συνεχής πίεση του ΠΑΣ προς την άμυνα του «χαμένου», τακτικά, Βόλου απέδωσε καρπούς στο 85’ όταν ο Ευαγγέλου έδειξε το σημείο του πέναλτι – μέσω VAR – για μαρκάρισμα (πάτημα) του Ροσέρο επί του Πίρσμαν..
Από την άσπρη βούλα ο Εραμούσπε ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, το οποίο δεν άλλαξε ούτε και στη φάση – θρίλερ του 98ου λεπτού με την μπάλα να «χορεύει» μέσα στη μικρή περιοχή του Λουντίγκιν, αλλά ο Πϊρσμαν απέκρουσε εξ επαφής την προβολή του Σοάρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα