ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκης: «Δεν ήμασταν ‘καθαροί’ στην τελευταία πάσα»

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκης: «Δεν ήμασταν ‘καθαροί’ στην τελευταία πάσα»kmpotsΚυρ, 02/28/2021 - 20:47 Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Αποστόλη Νταλούκα με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΣ. 

Ο τεχνικός της ηπειρωτικής ομάδας ανέφερε: «Δε χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι δυναμκό, με πολλές μονομαχίες σήμερα. Πιστεύω

πως προσαρμοστήκαμε, ανταπεξήλθαμε, εντάξει ... Κάθε μία ομάδα είχε μία-δύο ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Είχαμε πιο πολλές προύποθέσεις που δεν αξιοποιήσαμε, δεν ήμασταν ‘καθαροί’ στην τελευταία πάσα αλλά ... οκ».

- Πλέον κοιτάτε τα επόμενα, υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά σας, τα δύο ματς με Παναθηναϊκό, τα σκέφτεστε;

«Όχι, όχι ...  Σήμερα ήμασταν αφοσωμένοι σ’ ένα δύσκολο ματς με τη Λαμία, που έχει τελευταία καλά αποτελέσματα, είναι ‘σκληρή’ ομάδα. Καταφέραμε να μη δεχτούμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ. Θέλαμε σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για να μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά ο Παναθηναϊκος θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ».

- Οι σκέψεις σας γι’ αυτά τα δύο ματς;

«Τίποτα ... Κατ’ αρχήν τώρα σκέφτομαι να δω πώς θα είναι οι παίκτες, μετά από κάθε παιχνίδι να δω το ιατρικό αν είναι όλοι καλά, να δω ποιούς θα έχω διαθέσιμους για την Τετάρτη και να βγει το σχετικό πλάνο».

- Έφυγε ο Λέο Μπατίστ, φεύγει μάλλον, αναπροσαρμόζεται ενδεχομένως και το σχήμα στο μυαλό σας;

«Όχι, ότι δουλεύουμε από την αρχή της παρουσίας μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όσοι παίκτες μπορούν να μπουν γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας το έχουν κάνει ήδη, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Ο Λέο έφυγε, συνεχίζουμε ... »

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #matchday24 #LAMPAS #pasgianninafc Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της ηπειρωτικής ομάδας από τον βαθμό της ισοπαλίας σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 20:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα