Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. 0-0: Άσφαιρες και στο Λονδίνο (hls)

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. 0-0: Άσφαιρες και στο Λονδίνο (hls)ageorgiΚυρ, 02/28/2021 - 20:26

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 για την Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου.  
Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική και 20ή συνεχόμενη εκτός έδρας, όμως πλέον είναι 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. 
Η Τσέλσι κράτησε το μηδέν για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς υπό τον Τόμας Τούχελ, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα.
Το

πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό αλλά λίγες ευκαιρίες, με τις άμυνες των δύο ομάδων να ανταποκρίνονται σωστά.
Η Γιουνάιτεντ ζήτησε πέναλτι στο 16' για χέρι του Χάντσον-Οντόι αλλά ο διαιτητής είπε «όχι» μετά την εξέταση του VAR, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22' αστόχησε από καλή θέση με σουτ.
Στο 49' η Τσέλσι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Ντε Χέα να κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ζιγιάς και τον Ρις Τζέιμς να σουτάρει άουτ στην επαναφορά.
Η Γιουνάιτεντ απάντησε με καλό σουτ του Γκρίνγουντ στο 60' που πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μεντί απόκρουσε δυνατό σουτ του ΜακΤόμινεϊ στην περιοχή. Στο 68' η ομάδα του Σόλσκιερ απείλησε ξανά, όμως ένα καλό μακρινό σουτ του Φρεντ πέρασε άουτ.
Στα τελευταία λεπτά η Τσέλσι ενέτεινε την πίεση ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να μένουν χωρίς τέρμα.
TΣΕΛΣΙ (Τούχελ): Μεντί - Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ - Χάντσον-Οντόι (46' Ρ. Τζέιμς), Καντέ, Κόβατσιτς, Τσίλγουελ - Ζιγιάς (78' Bέρνερ), Μάουντ - Ζιρού (65' Πούλισιτς).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Σόλσκιερ): Ντε Χέα - Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο - ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ - Ν. Τζέιμς, Φερνάντες, Ράσφορντ - Γκρίνγουντ (79' Μαρσιάλ).
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 για την Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου.  
Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 20:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα