Πάρτι η Μπάγερν, παραπαίει το Αμβούργο

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πάρτι απέναντι στο Αμβούργο, αφού το φιλοδώρησε με έξι τέρματα, επικρατώντας εύκολα με 6-0. Δύσκολα όπως όλα δείχνουν, θα αποφύγουν τον υποβιβασμό οι φιλοξενούμενοι.

Η Βαυαροί συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο έχοντας 66 βαθμούς, 20 περισσότερους από την δεύτερη Σάλκε, από την άλλη πλευρά το Αμβούργο βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 18 πόντους, και απέχουν 7 από την σωτηρία.

Οι παίκτες της Μπάγερν είχαν κέφια και το έδειξαν από
την αρχή του αγώνα, αφού μέχρι το 19ο λεπτό είχαν σκοράρει τρεις φορές. Η αρχή έγινε με τον Φρανκ Ριμπερί, μόλις στο 8ο λεπτό να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, διαμόρφωσε το 2-0, για να έρθει ο ίδιος παίκτης να γράψει και το 3-0, αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί δεν έριξαν την απόδοση τους και πέτυχαν ακόμη τρία γκολ. Στο 55’ ο Ρόμπεν, έβαλε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, με τον Ριμπερί να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα στο 81ο λεπτό, πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι είχε την ευκαιρία για χατ- τρικ, αλλά αστόχησε, τελικά ο Πολωνος το πέτυχε στο 90ο λεπτό, όταν αυτή τη φορά ήταν έυστοχος, από τα έντεκα βήματα.

Αποτελέσματα 26η αγωνιστικής Μπουντεσλίγκας:

Μπάγερν - Αμβούργο 6-0

(8’, 81’ Ριμπερί, 12’, 19’, 90’ πεν. Λεβαντόφσκι, 55’ Ρόμπεν)

Αννόβερο - Άουγκσμπουργκ 1-3

(37’ Σανέ / 26’, 83’ Γκρέγκοριτς, 45’ Κάτσαρ)

Χέρτα - Φράιμπουργκ 0-0

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ 3-0

(18’ Σουλτς, 77’ Νιαμπρί, 80’ αυτ. Γκιλαβογκί)
Keywords
Τυχαία Θέματα