Δύσκολη νίκη για την Ρεάλ

Με το «δικό» της γνωστό φετινό τρόπο η Ρεάλ πήρε μια σημαντική, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, νίκη στο Εϊμπάρ (2-1) και σε ένα ακόμα παιχνίδι που δεν ήταν αρκετή για τη «βασίλισσα» η ποιοτική ανωτερότητά της.

Το έδειξε αυτό σε μια έδρα όπου δεν έχασε ποτέ βαθμό. Σήμερα δυσκολεύτηκε κάπως στα πρώτα λεπτά από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.
Κι όταν ο Μόντριτς έβγαλε την καλή μπαλιά όπως την περίμενε ο Κριστιάνο υπομονετικά στο 34ο λεπτό, τα πράγματα με αυτό το 0-1 έδειξαν ξανά να μπαίνουν στον «δρόμο» τους.

Η αστάθεια της Ρεάλ φάνηκε, σε άλλο
ένα ματς, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου ο Ραμίς με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1 στο 51ο λεπτό.
Πήρε λίγα λεπτά στους φιλοξενούμενους να συνέλθουν αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά.

Ο Κροάτης Μόντριτς είχε την σιγουριά και την υπευθυνότητα να κρατήσει την ομάδα του σε ρόλο οδηγού. Η πίεση όλο και πιο ψηλά που διέταξε ο Ζιντάν είχε αποτέλεσμα όταν ο Καρβαχάλ πήρε την μπάλα σεντράροντας με ακρίβεια προς το κεφάλι του Ρονάλντο προκειμένου αυτός να κάνει την δουλειά του. Το 1-2 στο 84ο λεπτό που ήταν και το τελικό σκορ.

Όσο για τον αρχηγό των «Μερέγκες», τον CR 7 αυτός κρατάει «ζεστό» το προσωπικό του κίνητρο στην La Liga αφού με τα δύο γκολ που σημείωσε ανέβηκε στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Μέσι που έχει 24 και τον Λουίς Σουάρες ο οποίος έχει 20 γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα