Πάρτι ανατροπής με Ζάχαβι (video)

Το Ισραήλ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Αυστρία όμως έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τους Νάτχο και Ζάχαβι κατάφερε όχι απλά να γυρίσει το παιχνίδι αλλά το κερδίσει και με το εμφατικό 4-2.

Οι Αστριακοί μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αρναούτοβιτς. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η Αυστρία βρέθηκε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Χαρς.

Το Ισραήλ που είχε στη μεσαία γραμμή σε εξαιρετικό βράδυ τον Μπίμπαρς Νάτχο κι επιθετικά τον Ζάχαβι, ξεκίνησε την αντεπίθεσή του στο 34 όταν ο... "Κινέζος"
κατάφερε να ισοφαρίσει ύστερα από πάσα του Νάτχο στον Ντάσα ο οποίος βρήκε με σέντρα τον Ζάχαβι που ισοφάρισε.

Το 2-1 ήρθε δέκα λεπτά αργότερα και στο καλύτερο σημείο για τους Ισραηλινούς, αφού δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ημίχρονο και πάλι ο Ζάχαβι χρήστηκε σκόρερ.

Το 3ο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε εκ νέου από συνδυασμό του Ντάσα με τον Ζάχαβι και πάλι 10 λεπτά μετά το 2-1. Μαξιλάρι 2 τερμάτων για το Ισραήλ που είχε στριμώξει στα σχοινιά τους Αυστριακούς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τρόπο να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση και στην άμυνα υπέρφεραν. Αποτέλεσμα να έρθει ένα 4ο γκολ αυτή τη φορά από τον Νταμπούρ στο 66ο λεπτό.

Το 4-1 έφερε χαλάρωση και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Αυστριακούς με τον Αρναούτοβιτς και πάλι στο 76ο λεπτό να γράψει το τελικό 4-2.

Ισραήλ: Χαρς, Ντιγκάνι, Γιένι, Τάχα, Πέρετζ, Ντάσα, Νάτχο, Μπεν Χαρους, Ζαχάβι και Νταμπούρ.

Αυστρία: Λίντνερ, Ούλμερ, Ντράγκοβιτς, Χίντεργκέρ, Βούμπερ, Λατσάρο, Σλάγκερ, Μπάουμγκαρτλίνγκερ, Ζουλ, Σάμπιτζερ και Αρναούτοβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα