Η Apple θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δική της μηνιαία υπηρεσία συμδρομής premium παιχνιδιών

Δηλαδή PS Plus Games/Xbox Games With Gold για mobile παιχνίδια;

Η Apple θα προσπαθήσει να φέρει στην αγορά τη δική της αντίστοιχη "PS Plus Games" ή "Xbox Games With Gold" υπηρεσία για premium mobile παιχνίδια, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Με

τα σχέδια της για τη δημιουργία ενός "Netflix για video games" να βρίσκει εμπόδια σε σχήμα "Google Stadia", η εταιρεία αναμένεται να προσπαθήσει να ενισχύσει τα οικονομικά της αποτελέσματα σε άλλους τομείς, ύστερα από την αποκλίνουσα πορεία των πωλήσεων του hardware της.

Αυτή η απόφαση της Apple είναι πιθανό να γίνει επίσημη μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή αργότερα κατά τη διάρκεια του developer conference της εταιρείας.

Εκ πρώτης όψεως, η συγκεκριμένη υπηρεσία αναμένεται να προσφέρει παιχνίδια, τα οποία δεν διατίθενται δωρεάν στο App Store, όπως τα Minecraft, Football Manager, Plague Inc. και πολλά άλλα.

Η τιμολόγηση της υπηρεσίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί, μαζί με την επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας, η οποία είναι πολύ πιθανό να γίνει την επόμενη Δευτέρα ή στο επόμενο developer conference της εταιρείας.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN Greece Gaming-streaming υπηρεσία ετοιμάζει η Apple To νέο iPad Pro είναι τόσο δυνατό όσο ένα Xbox One S 70 νέα emoji έρχονται στο iPhone με το καινούργιο update

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα