Παριζιά(νικη) επικράτηση (video)

Η Παρί Σεν Ζερμαίν προηγήθηκε 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 72ο λεπτό, αλλά χρειάστηκε το γκολ του Ποστολάτσι στις καθυστερήσεις, για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ.

Ο Τούχελ είχε δηλώσει πριν το ματς ότι θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, όπερ και εγένετο. Ξεκίνησε δίνοντας χρόνο στον Ντι Μαρία και τον Βεράτι, ενώ χρησιμοποίησε και πάλι 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Από την άλλη πλευρά ο Σιμεόνε στηρίχθηκεκαι πάλι στους νεαρούς
που έχει μαζί του στην προετοιμασία.
Η Παρί είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και από τη στιγμή που ο Γκαμεϊρό αστόχησε σε τετ α τετ στο 11, ο Ενκουνκού έκανε το 1-0, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δική του κατάσταση.

Στο τέλος του ημιχρόνου η Ατλέτικο πίεσε, αλλά ο Βιέτο ήταν άστοχος.

Οι Ισπανοί μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως ο Τούχελ έβαλε μια δεκάδα πιτσιρικάδων, κρατώντας μόνο τον Τραπ κάτω από τα δοκάρια.
Γκαμεϊρο και Βιέτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν για την ισοφάριση και ο Σιμεόνε προχώρησε σε πέντε αλλαγές δίνοντας και αυτός χρόνο σε μικρούς.
Ο Ντιαμπί απείλησε με φοβερό σουτ στο δοκάρι στο 66 και 6 λεπτά αργότερα οίδιος παίκτης έκανε το 2-0.

Η Ατλέτικο όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μείωσε 2-1 με διπλή προσπάθεια του Μογέχο στο 76 και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπερνεντέ δέκα λεπτά αργότερα. Κι ενώ όλα έδειχναν πέναλτι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ποστολάτσι με καταπληκτικό αριστερό πλασέ νίκησε τον Αντάν για το τελικό 3-2
Keywords
Τυχαία Θέματα