Παρί Σεν Ζερμέν: Έντονο ενδιαφέρον για ταλέντο από τη Serie A (pic)

Οι πρωταθλητές Γαλλίας λοιπόν, φέρονται έτοιμοι να κάνουν μια κίνηση για τον ταλαντούχο μέσο Ιβάν Ίλιτς και την έναρξη συνομιλιών με την Ελλάς Βερόνα. Ο 21χρονος Σέρβος μέσος είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς χαφ στη Serie A, «λάμποντας» με τους «τζιαλομπλού» μετά την άφιξή του από τους Νέους της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωταθλητές της Premier League

αγόρασαν τον Ίλιτς τον Ιούλιο του 2017 από τον Ερυθρό Αστέρα αντί περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ και τον πούλησαν στη Βερόνα το περασμένο καλοκαίρι, αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως αναφέρθηκε από τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ισχυρή διετής περίοδος του Ίλιτς με τη Βερόνα, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων σε όλη την Ευρώπη και τώρα η Παρί έχει μπει σε αυτή τη «μάχη». Οι ατζέντες του 21χρονου βρίσκονται στο Μιλάνο και σύντομα θα συζητήσουν το μέλλον του πελάτη τους με την Ελλάς Βερόνα.

#Calciomercato | @HellasVeronaFC, #Ilic piace al @PSG_insidehttps://t.co/EQuYF4KpE3

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) August 19, 2022

Ο Μαουρίτσιο Σέτι, πρόεδρος των «τζιαλομπλού», βρέθηκε επίσης χθες στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων. Η Παρί επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του παίκτη, αλλά θα χρειαστούν περίπου 15-20 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού μέσου. Tην περασμένη σεζόν, ο Ίλιτς έπαιξε 32 παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ κόντρα στην Ίντερ και έδωσε 4 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα