Παρί Σεν Ζερμέν: Διχασμένοι οι φίλαθλοι με τον Τούχελ

Παρί Σεν Ζερμέν: Διχασμένοι οι φίλαθλοι με τον ΤούχελtnalΠαρ, 12/25/2020 - 08:16

Οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε η εφημερίδα “L’ Equipe” το 51% των φιλάθλων της γαλλικής ομάδας τάσσεται κατά της απόλυσης του Γερμανού τεχνικού, ενώ το 44% συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης.

Το 5% δεν πήρε θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Παράλληλα, η γαλλική εφημερίδα ζήτησε από τους φιλάθλους των Παριζιάνων να διαλέξουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον Μουρίσιο Ποτσετίνο να συγκεντρώνει το 44% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι με ποσοστό 22%. Τρίτος ήταν ο Τιάγκο Μότα με 11%. 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Article publish on Παρ, 12/25/2020 - 08:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα