Παρέμβαση εισαγγγελέα για το βίντεο με τον Κλέιμαν που του βγάζουν τις χειροπέδες – “Είμαι αθώος”, λέει για τη 17χρονη

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκεται ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, δίνοντας εξηγήσεις για την κατηγορία του βιασμού που αντιμετωπίζει μετά από την καταγγελία της 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Ο παίκτης, που κατηγορείται επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και κατοχή ναρκωτικών, δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του.

“Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό” είπε ο συνήγορός του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Έρευνα

για τη διαρροή βίντεο από τη μεταγωγή Κλέιμαν

Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και μεταδόθηκαν από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης κατά την μεταγωγή του 33χρονου στο γραφείο του ανακριτή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να διαπιστώσει εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002 που απαγορεύει τη λήψη βίντεο ή φωτογραφιών προσώπων που μεταφέρονται ενώπιον των δικαστικών ή άλλων αρχών, στο οποίο προβλέπεται για τους παραβάτες ποινή φυλάκισης έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 20 έως 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Ελευθεριάνος ζητά εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση και εντοπιστούν οι υπαίτιοι, να τηρηθεί η διαδικασία σύλληψης τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η καταγγελία της 17χρονης

Σύμφωνα με τη 17χρονη μαθήτρια, όλα έγιναν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Απριλίου. Ο 33χρονος, που αντιμετωπίζει κακουργηματική δίωξη, υποβλήθηκε σε τεστ DNA προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση με το γενετικό υλικό της ανήλικης.

Η 17χρονη έχει κι αυτή μεταβεί στους ιατροδικαστές και έχει εξεταστεί και τα αποτελέσματα θα συγκριθούν με εκείνα του τερματοφύλακα, με την ιατροδικαστική έκθεση να αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 17χρονη περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν στο μπαρ του Κολωνακίου, όπου διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, και όπως καταγγέλλει δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

“Ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε, εμένα και άλλα τέσσερα άτομα, στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα” κατέθεσε η μαθήτρια.

Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο μπαρ με έναν συμπαίκτη του συνέχισε να την παρενοχλεί, υποστηρίζει η μαθήτρια: “Με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και...” περιγράφει η ανήλικη μαθήτρια για τη στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης από τον τερματοφύλακα.

Το κορίτσι ζήτησε, όπως λέει, βοήθεια από τους φίλους της για να φύγει από το VIP χώρο του μπαρ και μετά από λίγη ώρα επειδή δεν αισθανόταν καλά επέστρεψε με μια συμμαθήτριά της στο ξενοδοχείο τους. Εκεί πληροφορήθηκε στις 6:00 το πρωί ότι έγινε επεισόδιο στο μπαρ και οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Εκεί πήγε και η ίδια και αναγνώρισε τον 33χρονο.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα