Παρέλαση ονομάτων στον Άρη

Ο Πάκο Ερέρα είναι ένα βήμα πριν την λήψη οριστικών αποφάσεων για τον Άρη που θέλει να «χτίσει» ενόψει της νέας περιόδου.
Περιμένει όμως την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό και μέχρι τότε τα χέρια του είναι δεμένα.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει να δει ποιοι από τους παίκτες που ανήκουν σήμερα στο δυναμικό της ομάδας θα αποδεσμευτούν ώστε να κινηθεί ανάλογα την μεταγραφική περίοδο.

Στο επόμενο διήμερο οπότε και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων»,
οι δύο άνδρες θα συναντηθούν προκειμένου να βάλουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τα ονόματα που ακούγονται πολλά.

Ο Τζιανπάολο Πατσίνι πρώην επιθετικός της Μίλαν, 33 ετών είναι ένα από αυτά. Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του Άρη αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης προκειμένου να εκτοξεύσει των ενθουσιασμό του κόσμου είναι αποφασισμένος να κάνει την μεγάλη υπέρβαση.
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να πάρει αφενός την συγκατάθεση του Ερέρα και αφετέρου να διαπιστωθεί ό,τι ο ποδοσφαιριστής ξεπέρασε κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Από την Κύπρο προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ισπανό Ζοάν Τόμας της ΑΕΚ Λάρνακας (είχε προπονητή τον Ερέρα στην Θέλτα) όπως και για τον Νίκολα Μαρτίνες του Απόλλωνα Λεμεσού το συμβόλαιο του οποίου με την Κυπριακή ομάδα λήγει σε λίγες μέρες.
Ένα από τα ονόματα που ακούγονται επίσης είναι και εκείνο του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος όμως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι εύκολη, αλλά κάποια απ΄ αυτές είναι βέβαιο ό,τι θα απασχολήσουν πολύ τους υπεύθυνους του Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα