Πάρε μέρος στο Eurohoops Academy Christmas Camp 2017

Τα φετινά Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται το Eurohoops και μέσα από τον νέο διαγωνισμό του Novasports.gr δίνει την ευκαιρία σε 4 φίλους (2 σε κάθε περίοδο) να κερδίσουν τη μοναδική εμπειρία να συμμετάσχουν στο Christmas Camp του Eurohoops Academy, την επιμέλεια του οποίου υπογράφουν οι μπασκετικοί θρύλοι, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης! Κατά τη διάρκεια του Camp οι νικητές θα συμμετέχουν σε ασκήσεις που αφορούν
στη βελτίωση τεχνικών δεξιοτήτων, σε συνεργασίες 2&3 παικτών, στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και σε μπασκετικό τουρνουά. Το Christmas Camp θα διεξαχθεί από τις 08:30-14:00 σε δύο περιόδους: 1) 27-29/12/2017 και 2) 02-05/01/2018, και αφορά νεαρούς αθλητές από 5 έως 18 ετών, είτε κορίτσια είτε αγόρια, ανεξαρτήτως επιπέδου, αρχάριοι και προχωρημένοι.

Επιλέξτε την περίοδο που επιθυμείτε, δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί και μπείτε στην κλήρωση!

Γνώρισε το Eurohoops Academy: Το Eurohoops Academy δεν αποτελεί απλά έναν χώρο εκγύμνασης, αποτελεί μια πρότυπη ακαδημία καλαθοσφαίρισης η φιλοσοφία της οποίας αποτυπώνεται στο τρίπτυχο Διασκέδαση, Κοινωνικοποίηση, Εκμάθηση & Βελτίωση βασικών δεξιοτήτων καλαθοσφαίρισης! Όλοι οι νεαροί αθλητές στην ακαδημία διασκεδάζουν το παιχνίδι και μαθαίνουν τα “μυστικά” του αθλήματος που αγαπούν!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα