Ζήσης: "Δεν ήταν εύκολο!" (video)

Η Μπάμπεργκ έφυγε με ήττα απόψε (3/4) από το ΟΑΚΑ, η οποία, όμως, δεν της στέρησε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League. Η προσπάθειά της, πάντως, να υπερασπιστεί τη διαφορά που πήρε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Γερμανία, δεν ήταν εύκολη, όπως τόνισε και ο Νίκος Ζήσης
μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Έλληνας περιφερειακός της γερμανικής ομάδας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν δύσκολο να περάσουμε στο φάιναλ φορ, εφόσον είχαμε και αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου, αλλά και κακή αρχή στην Ευρώπη. Πίστευα, πάντως, ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όπως κι έγινε. Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο. Ειδικά τον Παρέγκο, που είναι νέος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ, της εύχομαι καλό πρωτάθλημα".
Σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ, είπε: "Δεν ήταν εύκολο να παίζω κρίσιμους αγώνες απέαντι στην ΑΕΚ. Της χρωστάω πολλά. Είναι σοβαρή ομάδα. Επιπλέον, ήταν δύσκολο για μένα να παίζω απέναντι στην ΑΕΚ σε γεμάτο γήπεδο".

Σχετικά με αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα, τόνισε: "Είπαμε σε κάποιο τάιμ άουτ ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι. Πρέπει να μείνουμε κοντά στο -4 πόντους και να βάλουμε άγχος και πίεση στον αντίπαλο. Τα σουτ του Τέιλορ άλλαξαν την ψυχολογία. Χαίρομαι γι' αυτόν πολύ, γιατί πέρασε πολλά".
Keywords
Τυχαία Θέματα