«Παραμυθένια» Αταλάντα στη Βερόνα (video)

Η Αταλάντα έβαλε τέλος στην...αιμορραγία, βρίσκοντας τρίποντο στην έδρα της αδύναμης Κιέβο Βερόνα, που παραμένει ακόμη δίχως νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οι "Μπεργκαμάσκι" απλοποίησαν τη ζωή τους σε διάστημα 3 λεπτών, με δύο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, στο 25' από τον Ντε Ρόουν και στο 28' από τον Ίλιτσιτς, με τον Σορεντίνο να μην έχει τρόπο αντίδρασης.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για την Κιέβο Βερόνα, καθώς στο 40' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπάρμπα, για μαρκάρισμα επί του Γκόμες.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό,
δίνοντας την ευκαιρία στους «νερατζούρι» να συνεχίσουν το πάρτι τους. Ο Ίλιτσιτς έφτασε στο χατ-τρικ στο 50’ και στο 52’ (και την προηγούμενη σεζόν στη Βερόνα με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα είχε πετύχει τρία γκολ) για να έρθει στο 72’ ο Γκόζενς με το πιο ωραίο γκολ να σημειώσει το 0-5.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 84’ με πέναλτι του Μπίρσα –ο Σλοβένος είχε δοκάρι σε φάουλ στο 78’- αλλά πρέπει να αλλάξουν άρδην την εικόνα τους για να ελπίζουν στην παραμονή, καθώς βρίσκονται στο -1 έχοντας και την αφαίρεση 3 βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή για παραποίηση οικονομικών στοιχείων.

ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-5

"Marc' Antonio Bentegodi", Βερόνα, Ιταλία

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι

Κίτρινες κάρτες: 3' και 40' Μπάρμπα, 86’ Μπάνι – Μαντσίνι 77’
Κόκκινες κάρτες: Μπάρμπα

Κιέβο Βερόνα (3-4-3): Σορεντίνο - Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα - Ντε Πάολι, Ριγκόνι (82’ Χετεμάι), Ραντοβάνοβιτς (αρχ.), Γιαροσίνσκι - Μπίρσα, Στεπίνσκι (63’ Μετζορίνι), Πουτσαρέλι (55’ Λερίς)

Προπονητής: Τζανπέρο Βεντούρα

Αταλάντα (3-4-3): Γκολίνι - Τολόι, Παλομίνο, Μαντσίνι - Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (73’ Σαπάτα), Γκόζενς - Ίλιτσιτς (60’ Πάσαλιτς), Μπάροου (80’ Ριγκόνι), Γκόμες (αρχ.)

Προπονητής: Τζανπέρο Γκασπερίνι
Keywords
Τυχαία Θέματα