Παραμένουν σημαντικά προβλήματα για τον ΠΑΣ


Την Κυριακή στις 19.00 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει έναν - ακόμη –τελικό κόντρα στην τοπική ομάδα. Μια ακόμη αναμέτρηση υψίστης σημασία για τον Γιάννη Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές του που πασχίζουν να συγκεντρώσουν βαθμούς προκειμένου ν’ απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Ωστόσο, στην προσπάθειά τους αυτή συναντούν αρκετές αντιξοότητες. Κι αυτές αφορούν τα προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο τεχνικός των Ηπειρωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κριεζμάν, Παμλίδη, Σιόντη και Λάσα, ενώ κι ο Κάστρο είναι εκτός λόγω τιμωρίας. Σήμερα, η
ομάδα δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε γκρουπ, ενώ στο τέλος διεξήχθη «διπλό» μέσα από τις οποίες ο κ. Πετράκης δοκίμασε τις τελευταίες του σκέψεις τόσο σ’ επίπεδο σχήματος όσο και σ’ αυτό των προσώπων.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την επικείμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στις 12.00 στο ΠΕΑΚΙ, από την οποία θα προκύψει κι η αποστολή ενώ λίγες ώρες μετά τα μέλη της θ’ αναχωρήσουν με προορισμό την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα