Παπαθεοδώρου: «Να παίξουμε καλή άμυνα με το Λαύριο»

Παπαθεοδώρου: «Να παίξουμε καλή άμυνα με το Λαύριο» antoniamath11Σάβ, 12/26/2020 - 18:59

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου θεωρεί σημείο κλειδί την άμυνα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Λαύριο.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή τέθηκαν οι Ματ Λοτζέσκι, ενώ προπονήθηκαν κανονικά και οι Μάρκους Σλότερ και Κωστής Γόντικας. Το ματς με το Λαύριο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (27/12)

στις 20:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. 


Αναλυτικά: 

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Το Λαύριο είναι μία ομάδα, που στα τελευταία τέσσερα ματς στο Πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες, οι οποίες συνδυάστηκαν με σπουδαίες εμφανίσεις. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ, διαθέτει ενθουσιασμό και διάθεση κι αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.
 
Όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σ’ αυτό, στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή. Επίσης, πρέπει να παίξουμε καλή προσωπική και ομαδική άμυνα και να είμαστε εύστοχοι στα μακρινό σουτ, ώστε να κλείσουμε με νίκη το 2020».
 
 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να παίξουν καλή άμυνα. Article publish on Σάβ, 12/26/2020 - 18:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα