Formula 1: Ευχαριστημένος στην Red Bull ο Φερστάπεν

Formula 1: Ευχαριστημένος στην Red Bull ο Φερστάπενantoniamath11Σάβ, 12/26/2020 - 18:33

Σωστή ήταν η επιλογή του Μαξ Φερστάπεν να προχωρήσει σε συμφωνία με την Red Bull και όχι με την Mercedes.

Ο Ολλανδός αποτελεί τον πρώτο οδηγό της ομάδας από την Formula 1 το ταλέντο του, αλλά και οι επιδόσεις του είναι πάντα εντυπωσιακές σε σημείο να κοντράρει την μέχρι τώρα κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Mercedes. Όμως ο Μαξ φαίνεται ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του, να απορρίψει την ομάδα του Λίουις Χάμιλτον.  

«Νομίζω ότι τελικά κάναμε τη σωστή επιλογή εκείνη τη φορά. Όλοι μας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε στο έπακρο αυτή μας την απόφαση. Θεωρώ ότι στη Red Bull ο Μαξ είχε τρομερή καθοδήγηση και προετοιμάστηκε φοβερά για το ντεμπούντο του στη Formula 1. Είμαστε στη Red Bull και αισθανόμαστε απίστευτα άνετα εκεί. Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, αλλά στην παρούσα φάση είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τις επιλογές που έχουμε κάνει», ανέφερε ο μάνατζερ του Μαξ Φερστάπεν.  
 

- Formula 1 - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off Ο Μαξ Φερστάπεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να δεχθεί την πρόταση της Red Bull, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ολλανδού. Article publish on Σάβ, 12/26/2020 - 18:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα