Παπαθεοδώρου: «Μόνο εμείς πιστεύαμε!»

Ξέσπασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Βέντσπιλς (6/2) – «Είμαι περήφανος για την ομάδα!» δήλωσε ο Τζόουνς

Μέχρι τη... Θεσσαλονίκη ακούστηκε το ξέσπασμα χαράς του Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέντσπιλς απόψε (6/2) στη μακρινή Λετονία! Ένα ξέσπασμα δικαιολογημένο, καθώς το να γυρίσει ο ΠΑΟΚ από το 1-5 σε ό,τι αφορά στο ρεκόρ
που είχε στις νίκες-ήττες στο BCL και να προκριθεί ως τρίτος στην επόμενη φάση του θεσμού ήθελε εκτός από πολύ δουλειά, μεγάλη πίστη και προσπάθεια.

«Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα μας για αυτήν τη νίκη. Στους παίκτες, στη διοίκηση, στο προπονητικό επιτελείο. Θυμάμαι πριν δύο μήνες, ήταν 5 Δεκεμβρίου, το ρεκόρ μας ήταν στο 1-5 και κανένας δεν πίστευε σε εμάς. Κανένας... Εκτός από εμάς!», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε: «Δουλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά. Βελτιώσαμε πολλά μικρά πράγματα, μείναμε μαζί, εντός της ομάδας και τώρα, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή σε άμυνα και επίθεση και πιστεύω, επίσης, ότι παίξαμε ένα από καλύτερα παιχνίδια μας αυτή τη σεζόν. Πραγματικά, αξίζαμε πολύ αυτή τη νίκη».

Για να καταλήξει: «Στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, συζητήσαμε με τους παίκτες, επειδή περιμέναμε την αντίδραση της Βέντσπιλς. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και μετά τα πρώτα πέντε λεπτά της Γ’ περιόδου, ελέγξαμε το παιχνιδι μέχρι το τέλος».

Από τη δική του πλευρά, ο Λάκι Τζόουνς είχε καβαλήσει το δικό του... συννεφάκι μετά το παιχνίδι και κάλπαζε! Δήλωσε για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στη Βέντσπιλς. Έπαιξε σκληρά, με πολλή ενέργεια, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, κατοχή με κατοχή και στα 40 λεπτά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, πολύ περήφανος για το προπονητικό μας επιτελείο. Όλοι μαζί, ήρθαμε εδώ και κάναμε τη δουλειά μας!»
Keywords
Τυχαία Θέματα