Παπαθεοδώρου: "Είμαστε πεινασμένοι"

Την δίψα του ΠΑΟΚ για την καλύτερη δυνατή πορεία στο Champions League τόνισε σε δηλώσεις του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την πρόκριση του "Δικεφάλου" στους "16" της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
«Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν να κερδίσουμε απόψε τη Φρίμπουργκ, η οποία είναι καλή ομάδα και παλεύει μέχρι το τέλος τις υποχρεώσεις της. Η συμμετοχής της στο Champions League
της αξίζει, κάνει καλή δουλειά φέτος και πρέπει να “χτίσει” πάνω σε αυτήν. Προετοιμαστήκαμε καλά για να την αντιμετωπίσουμε, είχαμε τον έλεγχο για 40 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγάλη διαφορά και τελειώσαμε με το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη, αλλά και για όλη τη δουλειά που κάνουμε τους τελευταίους μήνες. Ολοι δίπλα στην ομάδα είναι περήφανοι για αυτούς. Χρειάζεται να συνεχίσουμε, ανυπομονούμε να βελτιώσουμε ακόμη πιο πολύ την εικόνα μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που, για μια ακόμη φορά, ήταν κοντά μας. Σε κάθε πόλη που παίζουμε στην Ευρώπη, έρχονται και μας στηρίζουν», είπε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων».

«Εχουμε ένα μήνα να δουλέψουμε, να δούμε ποιος θα είναι αντίπαλός μας στους “16”. Είμαστε... πεινασμένοι για τη συνέχεια μας στο Champions League, θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα