ΑΕΛ: Η απάντηση του Φέστα στον Κούγια

Ο Τζανλούκα Φέστα χαρακτήρισε τον Αλέξη Κούγια ως έναν παθιασμένο άνθρωπο, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε ένα σχόλιο για την ήττα από τους Πειραιώτες: «Φυσικά, το να χάνεις 4-0, δεν είναι ευχάριστο για την ομάδα μας και για τον κόσμο μας. Ξέραμε από πριν ότι

θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης, ερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έτσι, πιστεύω ότι δεν είναι από τα παιχνίδια που είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας για τον αγώνα της Κυριακής. Αυτό είναι το ματς που πρέπει να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους. Τώρα το σημαντικό είναι οι παίκτες να αποκατασταθούν, να ξαναβρούν τις δυνάμεις τους. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Ταξιδέψαμε αρκετά αυτές τις ημέρες. Πήγαμε στην Τρίπολη, γυρίσαμε στη Λάρισα, ξαναήρθαμε στην Αθήνα, μείναμε εδώ. Ήταν ταξίδια 20ωρα».

Για την προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε: «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό. Γνωρίζω ότι ο κ. Κούγιας είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος. Εκείνος κάνει τη δουλειά του, εκείνος είναι το αφεντικό. Μπορεί να κάνει την επιλογή του. Δέχομαι κάθε κριτική. Ήταν η δήλωση μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου;». Όταν η απάντηση ήταν καταφατική, συνέχισε, λέγοντας: «Δεν έχω δεχτεί τόσο γρήγορη κριτική. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Κούγια, μερικές φορές μιλάμε φωναχτά. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όσο θα είμαι εδώ θα δίνω το 100%. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όμως, και όλα μπορούν να αλλάξουν».

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε 5-3-2 ή με τον Ζίζιτς βασικό, αλλά και αν η ΑΕΛ έχει ως στόχο την Ευρώπη, όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο Φέστα απάντησε: «Όχι. Σας το έχω εξηγήσει γιατί δεν μετάνιωσα. Προτιμώ να κοιτάξω πίσω γιατί στην πλάτη μας υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και είναι και κοντά μας. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να έρθουμε σε ασφαλή θέση για να σώσουμε την κατηγορία και μετά θα δούμε τα πάντα. Χρειάζεται μία ισορροπία σε όλα αυτά. Όταν κερδίζουμε ένα ματς δεν σημαίνει ότι θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και όταν χάνουμε ένα ματς δεν σημαίνει ότι θα υποβιβαστούμε».

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι της, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας υποστήριξε: «Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε και για το ματς με τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες εκτός. Είναι διαφορετική ομάδα ο Ολυμπιακός. Ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν είχαμε ελλείψεις, πάλι ο Ολυμπιακός παραμένει μία καλή ομάδα».

Τέλος, για το αν υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθώσει στην άμυνα, είπε: «Φυσικά, πρέπει να κάνω κάτι. Κάποια γκολ είναι από ατομικά λάθη μας. Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί τα ατομικά λάθη μπορούν να συμβούν. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα τακτικά λάθη».

Κούγιας: «Συγνώμη από τους οπαδούς μας»

The post ΑΕΛ: Η απάντηση του Φέστα στον Κούγια appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα