Παπαθεοδώρου: "Δεν καταφέραμε ποτέ να ακολουθήσουμε τον ρυθμό"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και την ήττα του ΠΑΟΚ είπε ότι ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του. Είπε ότι επιδίωξε, από ένα σημείο και μετά, να μην χαθεί (όπως και έγινε) η διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπως επίσης είπε ότι τα ταξίδια του τελευταίου μήνα έχουν επηρεάσει την ενέργεια της ομάδας.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη νίκη του. Ελεγξε το παιχνίδι
από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν καλύτερος από εμάς και στις δυο πλευρές του γηπέδου, έβγαλε ενέργεια, είχε στόχο σε άμυνα και επίθεση και εκτέλεσε το πλάνο του με επιτυχία. Εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να ακολουθήσουμε τον ρυθμό, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, όταν ο Προμηθέας πήρε μια διαφορά. Στο β΄ ημίχρονο ανεβάσαμε κάπως τον ρυθμό μας και βελτιώσαμε την άμυνά μας, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα άλλο πέρα από μια καλύτερη εικόνα".
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ακόμη: "Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη που θα κρίνει την κατάταξή μας στην Ευρώπη και μετά, από την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε κατά το διάστημα της διακοπής. Θυμίζω ότι εδώ και ένα μήνα κάνουμε συνεχώς ταξίδια και αυτό μας έχει επηρεάσει αρκετά στην ενέργεια μας και στην συγκέντρωσή μας".
Συμπλήρωσε: "Προσπαθήσαμε στο τέλος να περιορίσουμε την έκταση της ήττας και να κρατήσουμε τους 25 πόντους διαφορά από τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και πάλι στον Προμηθέα και για τη δίκαιη νίκη του, αλλά και για την πρόκρισή του στους «16» του BCL".
Keywords
Τυχαία Θέματα