Παπαπέτρου: «Δεν είναι ώρα πανικού» (vid)

Παπαπέτρου: «Δεν είναι ώρα πανικού» (vid)ndaoutisΤετ, 12/30/2020 - 22:39

«Δεν είναι ώρα πανικού. Να κάνουμε ο καθένας την αυτοκριτική του και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε μέσα από την συνολική δουλειά», τόνισε με ωριμότητα και ψυχραιμία μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Ερ. Αστέρας – Παναθηναϊκός, όπου οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 74-71.  

« Όταν ξεκινάς και δεν είσαι καλός προσπαθείς να ηρεμήσεις

και να καταλάβεις τι πήγε στραβά. Έκανα κάποια λάθη που δεν δικαιολογούνται», τόνισε στην αρχή των δηλώσεων του ο Παπαπέτρου, για να συνεχίσει:

«Στο β΄ ημίχρονο έβαλα κάποια μακρινά σουτ, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου. Γενικώς προσεγγίσαμε πιο καλά τον αγώνα σε αυτό το διάστημα. Δεν είναι στιγμή για πανικό. Προφανώς είμαστε σε δυσχερή θέση αλλά θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε ο καθένας ξεχωριστά πως μπορεί να βελτιωθεί και συνολικά να έρθει η βελτίωση. Ο καθένας να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Ποτέ δεν είναι αργά. Πριν δύο χρόνια με τον Πιτίνο, κάναμε ένα σερί και καταφέραμε κάποια πράγματα που αρχικά φαινόταν ότι ήταν… χαμένα». 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Παπαπέτρου: «Δεν είναι ώρα πανικού» Submitted by npilios on Τετ, 12/30/2020 - 22:54 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LIVE_PAPAPETROU_301220.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Απόλυτα ειλικρινής, αλλά καθόλου… τρομοκρατημένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από τον Ερ. Αστέρα, εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Crvena Zvezda - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Απόλυτα ειλικρινής, αλλά καθόλου… τρομοκρατημένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από τον Ερ. Αστέρα, εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 22:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα