Παπαγιάννης: "Τελικός το παιχνίδι με την Αρμάνι" (video)

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Γιώργος Παπαγιάννης, μίλησε στον απεσταλμένο των καναλιών Novasports στην ισπανική πρωτεύουσα, Χρήστο Καούρη για το ματς των Πράσινων με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο σέντερ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξε στον Αγιόν, τη θετική του παρουσία στο ματς και τα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε "τελικό" το ματς που
ακολουθεί με το Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στα κανάλια Novasports:

Για την εμφάνιση του κόντρα στη Ρεάλ:

"Κοιτάω μέσα από τις προπονήσεις να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έκανα κι εγώ κάποια λάθη από την πλευρά μου, ειδικά αμυντικά. Πιστεύω μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωθούμε. Όσον αφορά στο ματς, ξεκινήσαμε χάλια. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο επιστρέψαμε, αλλά στο τέλος τα λάθη έδωσαν εύκολα καλάθια στη Ρεάλ"

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

"Στην αρχή του ματς δεν μπήκαν τα σουτ. Δεν είχαμε ψυχολογία. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει άσχημα παιχνίδια. Η Ρεάλ είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάθε λάθος το πληρώνεις, όπως έγινε σήμερα".

Για το μαρκάρισμα του Αγιόν:

"Προσπάθησα να παίξω καλύτερη άμυνα απέναντι του. Στην επίθεση προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα στα πόδια. Ήταν μία εμπειρία για μένα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη".

Για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι:

"Ο Τζέιμς σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Είναι σε κακή ψυχολογία και εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όχι ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη ψυχολογία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε βελτίωση σε κάποια κομμάτια. Σίγουρα θα είναι ένας τελικός την Παρασκευή".

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο τρίποντο:

"Αυτή είναι μία συνεργασία των ψηλών και των κοντών. Σαν ψηλοί πρέπει να κάνουμε καλά σκριν. Από εκεό πρέπει να ξεκινάμε για να βγουν τα σουτ. Ξέρουμε ότι φέτος το τρίποντο δεν είναι το δυνατό μας στοιχείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα