Παπαγεωργίου: «Δε φοβάμαι» (video)

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, ΧάρηςΠαπαγεωργίου με βίντεο που ανήρτησε, ζήτησε από τον κόσμο των «κίτρινων» να σταθούνδίπλα στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναιάνθρωπος που δεν φοβάται και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με την ευκαιρία τηςανάρτησης του νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ Άρης, θα ήθελα να απευθύνω δύολόγια στον περήφανο λαό στους φιλάθλους και τους οπαδούς του Άρη.

Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη μας ομάδα, ο ιστορικός σύλλογοςβρίσκεται εδώ και καιρό σε δεινή θέση. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, είναιγνωστά σε όλους σας τα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα τουσυλλόγου. Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή μου έγινε πρόταση-πρόσκληση να αναλάβω τηνηγεσία του διοικητικού σχήματος στις κρίσιμες αυτές στιγμές, πράγμα πουαποδέχθηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αντιλαμβανόμενος ότι ο Άρης περνάει μιααπό τις χειρότερες και δυσκολότερες περιόδους της ιστορικής του διαδρομής.

Είναι γνωστό σε όσους με παρακολούθησαν ιδιαίτερα όταν ήμουνενεργός αθλητής, ότι δεν φοβάμαι, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου στις πιο κρίσιμεςστιγμές του παιχνιδιού. Έτσι και τώρα, βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω τιςευθύνες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο σύλλογος. Οι πολυάριθμοιφίλοι του Άρη, ο περήφανος αυτός λαός πρέπει να είναι σίγουρος για ένα πράγμα,ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, έτσι ώστε ο Άρης το συντομότερο δυνατό ναξεπεράσει τα αδιέξοδα του.

Καλώ λοιπόν του πολυάριθμους φίλους του Άρη να συνεχίσουν ναενισχύουν όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμικότρόπο την ομάδα μας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τοφετινό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα