Κυριάκος: «Απονομή του πρωταθλήματος με διάταγμα»

Θέση για τις εξελίξεις πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσοκοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ενα εμετικό σενάριο εναντίοντου ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος του με τη σημερινή απονομή του πρωταθλητή μεδιάταγμα.

Ο δημοσιογραφικός περίγυρος της επωφελούμενης ομάδας -πουόσο εκείνοι δηλητηρίαζαν το κοινό της με μίσος κατά του ΠΑΟΚ

πουλούσεανωτερότητα και...ποδοσφαιρικό πολιτισμό- όλη τη χρονιά επένδυσε στην φθορά τηςεικόνας του ΠΑΟΚ. Απαίτησε τιμωρίες για φανταστικά γεγονότα, ανακάλυπτεδιαιτητικές εύνοιες, που ανέχθηκε την εικόνα ενός καραγκιοζάκου που τίναζε τοπρωτάθλημα στον αέρα, μόνο και μόνο επειδή έτσι προσπερνούσε η ομάδα τους.Αυτός ο δημοσιογραφικός περίγυρος μπορεί σήμερα να πανηγυρίσει.

Οι οπαδοί κι οι δημοσιογράφοι που σιγοντάρισαν συμπεριφορέςΓκαρθία και σία, Αρετόπουλου, Κομίνη και Ποντίκη, νομοτελειακά θα τις βρουν μπροστάτους. Τα ίδια τα πρόσωπα όχι, γιατί δέχθηκαν να θυσιαστούν στο βωμό τηςκαταπολέμησης του κινδύνου "ΠΑΟΚ".

Τον ΠΑΟΚ μην τον κλαίτε. Έχει Ιβάν και κόσμο που έχει μάθεικαι να κερδίζει και να χάνει και να τον... κλέβουν. Και είναι ακόμη εδώ, γιατίσε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που διαλύθηκαν με το πρώτο αεράκι, ο ΠΑΟΚμεγάλωσε μέσα σε θύελλες.

Εις το επανιδείν...»


Keywords
Τυχαία Θέματα