ΠΑΟΚ: Υψηλή ένταση, παρά τις απουσίες (vid)

ΠΑΟΚ: Υψηλή ένταση, παρά τις απουσίες (vid) edadaΣάβ, 11/14/2020 - 01:20

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετράει πολλές απουσίες αυτό το διάστημα. Δεν έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς, Χρήστο Τζόλη, Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώργο Κούτσια, Χάρη Τσιγγάρα, Ίνγκι Ίνγκασον, Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν αντιμετωπίζει μόνο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και κορωνοϊού, από τον οποίο "χτυπήθηκε" και ο Λεό Ζαμπά, που προσπαθεί να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης. Στο στάδιο αποθεραπείας

είναι και ο Ενέα Μιχάι, που παραμένει στην Ιταλία μετά την εγχείριση στο γόνατο που έκανε εκεί. Παρά το γεγονός των τόσων πολλών απουσιών, πάντως, που μπορεί να αυξηθούν, καθώς την Παρασκευή (13/11) με ενοχλήσεις έφυγε από τη Νέα Μεσημβρία και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δουλεύει με τους εναπομείναντες σε υψηλό τέμπο στις προπονήσεις.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί καθημερινά να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, πάντα με το σκεπτικό ότι... "κάθε προπόνηση πρέπει να είναι σαν τελικός!", όπως έχει πει στους παίκτες του και θέλει από αυτούς να το τηρούν ευλαβικά. Ειδικά στο οικογενειακό διπλό, στο τέλος της προπονητικής διαδικασίας, οι "ασπρόμαυροι", όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί με πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής (13/11), μοιάζουν σα να αγωνίζονται σε επίσημο παιχνίδι, ακολουθώντας το δόγμα Γκαρσία.

Με τη σταδιακή επιστροφή των διεθνών, η ένταση θα ανέβει κι άλλο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί δύσκολη σειρά αγώνων και φορτωμένο πρόγραμμα για τους "ασπρόμαυρους" σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η επόμενη εβδομάδα προσφέρεται για την ολοκλήρωση αυτής της μίνι προετοιμασίας, καθώς στη συνέχεια δεν θα περισσεύει χρόνος και ενέργεια στην ομάδα για προπονήσεις τέτοιου τύπου.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Πάμπλο Γκαρσία "γκαζώνει" τους παίκτες του ΠΑΟΚ στις καθημερινές προπονήσεις, που διεξάγονται σε ψηλό τέμπο παρά τις πολλές απουσίες Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 01:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα