Φίλιππος Βέροιας: Ο Πιτούλιας σχολιάζει την πορεία του συλλόγου (vid)

Φίλιππος Βέροιας: Ο Πιτούλιας σχολιάζει την πορεία του συλλόγου (vid)antoniamath11Σάβ, 11/14/2020 - 00:02

Προσκεκλημένος της αθλητικής εκπομπής «Sport Time» και του δημοσιογράφου κ. Τάσου Καμπάνη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Κεντρικής Μακεδονίας ΑVENA 97,7 Fm, ήταν το βράδυ της Πέμπτης 12/11 ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρης Πιτούλιας.

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία και την ιστορική παρουσία του Φίλιππου Βέροιας στα σαλόνια του ελληνικού

βόλεϊ , την πανηγυρική πρόκριση στις 4 κορυφαίες ομάδες του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας μας.

Παράλληλα ο κ. Πιτούλιας μιλώντας και με την ιδιότητα του ειδικού γραμματέα της Ένωσης Σωματείων Αμοιβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) τόνισε μεταξύ άλλων την κρισιμότητα των ημερών που διανύει το ελληνικό βόλεϊ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και την ελπίδα για συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague, όπως συμβαίνει  με τα αντίστοιχα της Super League 1 και Basketleague, έχοντας ασφαλώς ως προτεραιότητα την υγεία όλων.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: 

 

Off Off Off Off ΒΟΛΕΙ O πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας σχολίασε στην εκπομπή "Sport Time", την επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 00:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα