ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ 1-0: Νίκη στο θρίλερ! (hls)

Το σημερινό (11/11) θρίλερ της Νέας Ευκαρπίας ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ Β στην αναμέτρησή του με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SL2. Οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 47ο και έπαιξαν ολόκληρο ημίχρονο σχεδόν με δέκα και στο τέλος οι αντίπαλοί τους είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, που δεν εκμεταλλεύτηκαν, καθώς δεν μετέτρεψαν σε γκολ

το πέναλτι που κέρδισαν!

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να αναζητήσουν το γκολ από την αρχή. Στο 12ο ο ΠΑΟΚ Β είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μπράντονιτς, ο οποίος αν και πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα. Στο 31ο έγινε το 1-0. Ο Χατζηστραβός έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπράντονιτς, ο οποίος έκανε το συρτό γύρισμα για τον Γκορντεζιάνι. Ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που αποβλήθηκε στο 47ο με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Παπαγεωργίου. Η ΑΕΛ από εκεί και μετά σταδιακά πήρε την κατοχή, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν τη νίκη. Στο 89ο ο Ταλιχμανίδης χτύπησε τον Όγκμποε σε έξοδό του μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β και υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Πλέγας εκτέλεσε, όμως, δεν σκόραρε, καθότι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα