ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτική

ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτικήkmpotsΠαρ, 02/19/2021 - 14:55 Δύο και σήμερα για την επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία με τους ποδοσφαιριστές του επικεντρώθηκαν στο τακτικό κομμάτι στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης έχοντας τους Μιχάι, Κρέσπο

στο ιατρικό δελτίο και χωρίς να μπορεί να υπολογίζει για την επικείμενη αναμέτρηση τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Βιεϊρίνια. 

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: "Αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten 20202-21μετράει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (19.02) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Η μέρα, όπως συνηθίζεται, ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19 βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της διοργανώτριας αρχής.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ένα σετ δρομικών ασκήσεων. Στη συνέχεια είχαμε passing game με τελειώματα, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα παρόμοιο παιχνίδι, με τακτικό στόχο αυτή τη φορά. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δίτερμα με έμφαση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ η προπόνηση έκλεισε με προγράμματα ατομικής βελτίωσης.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε την αποκατάστασή του με θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γήπεδο κι ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Το Σάββατο (20.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Μπόλικη δουλειά περίμενε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" στη Νέα Μεσημβρία Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 14:55 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα