Σπέτσια: Με στιλ και φαντασία!

Σπέτσια: Με στιλ και φαντασία!iprintezΠαρ, 02/19/2021 - 14:04

Με την έκτη και πιο εντυπωσιακή για τον τρόπο που επετεύχθη νίκη στη σεζόν, η νεοφώτιστη Σπέτσια έγραψε ιστορία στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γιατί υποδέχθηκε για πρωτη φορά στην έδρα της την πρωτοπόρο Μίλαν και τη νίκησε με σκορ 2-0, ανακόπτοντας τη φρενήρη πορεία της προς τον τίτλο (την έστειλε στη δεύτερη θέση, πριν το ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ).

Γιατί τη νίκησε με τον τρόπο της, παίζοντας (και όχι καταστρέφοντας το) ποδόσφαιρο. Η έκτη νίκη στη σεζόν ήταν μόλις η δεύτερη εντός

έδρας (και δεύτερη σερί μετά το διπλό με ανατροπή στη Σασουόλο) για τη Σπέτσια, η οποία είναι πλέον στο +9 από την παραμονή στην κατηγορία και τους μόλις 15 βαθμούς της Κάλιαρι.

Ο κόουτς Ιταλιάνο έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά το 4-3-3 ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με Βινιάλι και Μπαστόνι στα άκρα της άμυνας να δημιουργούν, με εξάρι τον Ρίτσι να έχει αλάνθαστη πρώτη πάσα, με Σαπονάρα και Γκιάζι να συγκλίνουν αποτελεσματικά συνεργαζόμενοι με τα εσωτερικά χαφ Εστέβεζ και Ματζιόρε και με τον τύποις φορ, ψευτοεννιάρι, λόγω απουσίας του σκόρερ 9 γκολ Ενζολά, Αγουδέλο να κινείται περιφερειακά επιθετικά καθήλωσε τη Μίλαν σε παθητικό ρόλο και την εξέθεσε με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό της στη μπάλα.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_SPEZIA_MILAN_130221.mp4188477814/02/2021 00:02Σπέτσια-Μίλαν: 2-0 (hls)

Σε τέτοια ματς παγίδες κρίνεται το πρωτάθλημα, με αντιπάλους Κρότονε και Σπέτσια. Η Μίλαν πάει πλέον στη δεύτερη θέση στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ίντερ (την έχει νικήσει στον πρώτο γύρο ο Ζλάταν).

Και η Σπέτσια ξέρει ότι με τέτοιες εμφανίσεις σώζει εύκολα τη χρονιά. Και απολαμβάνει το Derby della Mandonina χωρίς το παραμικρό άγχος. Την... Σπέτσια-λ δουλειά άλλωστε την έκανε και μετο παραπάνω...

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΙΤΑΛΙΑ H Σπέτσια ξέρει ότι με τέτοιες εμφανίσεις σώζει εύκολα τη χρονιά. Και απολαμβάνει το Derby della Mandonina χωρίς το παραμικρό άγχος. Την... Σπέτσια-λ δουλειά άλλωστε την έκανε και μετο παραπάνω... Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 14:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα