ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Τάισον κι η «τρέλα» του με τον… Ντέλια (pics)

Αναντίρρητα οι μέχρι τώρα προσδοκίες για την προσφορά του Τάισον στον ΠΑΟΚ ήταν και παραμένουν μεγαλύτερες, εξαιρώντας… στιγμές.

Ο 35χρονος πολύπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ιντερνασιονάλ μέτρησε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε σύνολο δέκα εννιά εμφανίσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κυρίως όμως

δεν ήταν αυτός που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, σύμφωνα με όλα όσα έχει δείξει στην πλούσια σε διακρίσεις καριέρα του, συλλογικές κι ατομικές, τόσο σ’ επίπεδο ενέργειας αλλά και βάσει της ισχυρής του προσωπικότητας.

Απαιτήσεις που έγιναν ακόμη μεγαλύτερες εν όψει της νέας σεζόν καθώς μετείχε κανονικά στην προετοιμασία από την αρχή, δείχνει όρεξη, φρεσκάδα και διάθεση σε όλα τα επίπεδα. Αποτελεί βασικό άξονα στις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας είτε ξεκινάει είτε έρχεται από τον πάγκο για ν’ αλλάξει τα πράγματα σε δύσκολες συνθήκες, ενώ ως πρεσβύτερος δείχνει ν’ απολαμβάνει – και – το ρόλο του μέντορα, έχοντας τρομερή αδυναμία στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μια εν γένει κατάσταση την οποία ο ίδιος δείχνει ν’ αφουγκράζεται ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ένα προσωπικό στοίχημα που τον εξιτάρει και τον κάνει να χαμογελάει. Είναι ενδεικτική η δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά το ματς σημειώνοντας: «Επιμένεις, αντιστέκεσαι και δεν τα παρατάς! Σας ευχαριστώ οπαδοί που με κάνετε να χαμογελάω ξανά. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taison Barcellos Freda (@taisonfreda7)

Χθες, ήθελε όσο τίποτα άλλο να συνδυάσει τη γεμάτη από ενέργεια εμφάνισή του και με ένα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλεια της τεράστιας ευκαιρίας στο τετ α τετ που είχε, στην εξέλιξη της οποίας ο Ζίβκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ακόμη και λίγο μετά τους πανηγυρισμούς, έπινε νερό στον πάγκο και συζητούσε με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς πως έχασε αυτό το γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα και τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια αλλά δεν έμεινε για πολύ εκεί. Πήρε ένα αναψυκτικό κι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Κάθησε στον πάγκο και παρακολούθησε την προπόνηση όλων όσων είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (σ.σ. ανάμεσά τους κι ο Κωνσταντέλιας) ή είχαν μείνει εκτός αποστολής. Τα σχόλια και τα πειράγματα εκατέρωθεν είχαν την…. τιμητική τους, παρουσία ελάχιστου κόσμου στις κερκίδες που παρακολουθούσε ελπίζοντας και σε μία…. φανέλα.

Καλύτερος όλων ο…. επίλογος με τον 35χρονο Βραζιλιάνο ν’ αποχωρεί από το γήπεδο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, φορώντας τη φανέλα του…. Κωνσταντέλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα