ΠAOK: Επιστρέφει στο προσκήνιο ο Μεϊτέ (vid)

Οι τραυματισμοί των Χάρη Τσιγγάρα και Φιλίπε Σοάρες, σε συνάρτηση με την…. απουσία προόδου στην περίπτωση της υπόθεσης του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, καθιστούν ως επιτακτική ανάγκη στον ΠΑΟΚ την άμεση ενίσχυση – τουλάχιστον – στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προχωρούν την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, Μάρκος Αντόνιο για την απόκτησή του ως δανεικού μεν από τη Λάτσιο αλλά με οψιόν αγοράς, την ίδια ώρα όμως ανοίγουν εκ νέου το

φάκελο «Σουαχίλο Μεϊτέ». Πρόκειται για τον 29χρονο Γάλλο μέσο, που εξ αρχής είχε χαρακτηριστεί ως προτεραιότητα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όμως ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Μπενφίκα χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται, δε βρήκε αυτά που αναζητούσε και παραμένει δίχως ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αποπειράται να εκμεταλλευθεί το…. timing, χτυπώντας εκ νέου την πόρτα των Λουζιτανών με πρόταση κάλυψης της ετήσιας αμοιβής του που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και περιμένει να λάβει την ανταπόκριση – κυρίως – από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς η Μπενφίκα, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει άλλες σημαντικότατες προτεραιότητες, όπως το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η επαναπροσέγγιση τότε τον τελικό λόγο θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης……

Keywords
Τυχαία Θέματα