ΠΑΟΚ: Το “άνοιγμα” της Ιντερνασιονάλ στον Τάισον (video)

Η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τάισον είναι μια ξεκάθαρη προτεραιότητα για τους επιτελείς της ομάδας.

Μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν, ο εκπρόσωπός του βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και παραμένει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η Μαρία Γκοντσαρόβα απουσίαζε λόγω των δύσκολων στιγμών που έπληξαν την οικογένειά της με τον χαμό του πατέρα της, αναβάλλοντας προσωρινά

την καθοριστική – αυτήν – συνάντηση.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος λογίζεται ως βασικότατο “γρανάζι” της ποδοσφαιρικής μηχανής της ομάδας, όχι μόνον για τις εξαιρετικές ποδοσφαιρικές ικανότητές του αλλά εξίσου για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, στοιχεία που καθιστούν τον ρόλο του καταλυτικό, κάτι απολύτως ευδιάκριτο μέσα – κι – από τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, έχοντας σημαίνοντα ρόλο απέναντι στους νεαρούς συμπαίκτες του.

Ο Τάισον συμφώνησε και ήρθε στον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της Ιντερνασιονάλ, Αλεξάντρο Μπαρσέλος στα τέλη του 2022, ομάδα που τον ανέδειξε, από την οποία πήγε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και μετά από μια λαμπρή καριέρα στην Ευρώπη, επέστρεψε ξανά σ’ αυτήν. Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή τα γενέθλια της εν λόγω ομάδας, ο Τάισον ευχήθηκε δημόσια ό,τι καλύτερο μέσα από επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκεκριμένη κίνηση έδωσε την αφορμή να ρωτηθεί εκ νέου ο κ. Μπαρσέλος σχετικά με τον Τάισον, τη σχέση τους ως έχει πλέον και τις πιθανότητες επιστροφής του άσου του ΠΑΟΚ με τον πρώτο ν’ απαντά σχετικά: «Δεν πρόκειται να πω κάτι καινούριο για τον Τάισον. Γνωρίζετε όλοι πως είναι ένας βασικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μας. Είναι ένας αναγνωρισμένος σε αξία και ήθος ποδοσφαιριστής. Πάντα οι πόρτες της ομάδας θα είναι ανοικτές για εκείνον αλλά από την άλλη είναι ένας επαγγελματίας και θα πρέπει να σεβαστούμε όποια απόφαση και αν πάρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα