ΠΑΟΚ: Συναγερμός για Κουλιεράκη

Με απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποχώρησε σήμερα (26/3) από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και δεν θα βρίσκεται αύριο μεταξύ των παικτών, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Λιθουανίας στην “OPAP Αρένα”. Ο λόγος του αποκλεισμού του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ είναι κάποιες ενοχλήσεις, εξαιτίας των οποίων δεν ολοκλήρωσε καμία από τις τελευταίες προπονήσεις των “μπλε”.

Όπως ήταν φυσικό, ο αποκλεισμός

του Κουλιεράκη από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας προκάλεσε συναγερμό στους “ασπρόμαυρους”. Με δεδομένο ότι τα πλέι οφ της Stoiximan Super League αρχίζουν εκ νέου την ερχόμενη Κυριακή (2/4), όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανησυχούν σχετικά με το αν ο παίκτης θα είναι έτοιμος ή όχι για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Με τη επιστροφή του Κουλιεράκη στη Θεσσαλονίκη, ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να έχουν ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μια πρώτη εικόνα, εν όψει και της αναμέτρησης που ακολουθεί. Σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον Κουλιεράκη, να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τρίτο σετ αγώνων της Εθνικής Ελλάδας, που κλήθηκε στην αποστολή, όμως, έχει μετρήσει ως τώρα μόνο μία συμμετοχή, στο φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα στις 17 του περασμένου Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα