ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Τάισον (pics&vids)

Και τ’ όνομα αυτού; Τάισον Μπαρσέλο Φρέντας…. Πρόκειται για τον 34χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη κίνηση των ανθρώπων της ομάδας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ποδοσφαιριστής με θητεία στη Μέταλιστ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ που έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον άξονα πίσω από τον επιθετικό και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής κι όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ

από τη Βραζιλία απομένουν λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις περί συμφωνίας για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Η παρουσία του στη Σαχτάρ ήταν κι ο κοινός τόπος με τον τεχνικό διευθυντή του “Δικεφάλου”, Ζοζέ Μπότο. Στην ουκρανική ομάδα, της οποίας φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατέγραψε 299 συμμετοχές, 55 γκολ και 78 ασίστ στις διοργανώσεις που μετείχε εντός κι εκτός ουκρανικών συνόρων, ενώ τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά κι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μέσα από τις τέσσερις σεζόν που συνεργάστηκαν.

Συνολικά έχει κατακτήσει έξι Πρωταθλήματα Ουκρανίας, πέντε Κύπελλα Ουκρανίας και τέσσερα Σούπερ Καπ αλλά κι ένα Κόπα Σουνταμερικάνα όπως επίσης κι ένα Κόπα Λιμπερταδόρες. Μια γεύση από τις ικανότητές του μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί…..

Keywords
Τυχαία Θέματα