ΠΑΟΚ: Σβαμπ "Θα κάνουμε ότι μπορούμε για το πρωτάθλημα" (pic)

ΠΑΟΚ: Σβαμπ "Θα κάνουμε ότι μπορούμε για το πρωτάθλημα" (pic)kmpotsΚυρ, 01/03/2021 - 02:35 Έχοντας συμπληρώσει - σχεδόν - μισό χρόνο παρουσίας στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα ο Στέφαν Σβαμπ θέλησε να μοιραστεί τις εντυπώσεις του σχετικά. 

Σχετικά με τα της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Αυστριακός μέσος του "Δικεφάλου", σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας

του "Kronen Zeitung" ανέφερε τα εξής: «Εδώ μπορώ να είμαι απλά ποδοσφαιριστής, δεν έχω τόσες υποχρεώσεις και ραντεβού όπως είχα στη Ραπίντ. Όμως, είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες. Στην Ελλάδα υπάρχει lockdown λόγω κορωνοϊού, είναι σκληρό αλλά οι άνθρωποι το δέχονται».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε - αγωνιστικά - στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς: «Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα αγωνιστούμε δύο φορές μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ο αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον κατακτήσουμε».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Είναι - πάντως - η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν είχα διακοπή και προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα λειτουργήσει αυτό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε τοπ ομάδες. Δεν υπάρχει τόση ένταση, όσο τεχνική και τακτική, πολλές ομάδες βασίζονται σε ποδοσφαιριστές από την Νότια Αμερική. Ο φανατισμός των οπαδών είναι πολύ διαφορετικός».

   ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Αυστριακός μέσος παρουσίασε στους συμπατριώτες του τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον "Δικέφαλο" και την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 02:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα