ΠΑΟΚ: Στη Βραζιλία ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Στη Βραζιλία ο ΖαμπάedadaΠαρ, 12/04/2020 - 15:15

Το δρόμο για την πατρίδα του, τη Βραζιλία, πήρε σήμερα (4/12) ο Λεό Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί, οπότε το επόμενο διάστημα δεν θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αφού έγινε γνωστή η αναχώρηση του παίκτη από τη Θεσσαλονίκη,

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Ζαμπά ήταν σε συνεννόηση για το ταξίδι αυτό με τον τεχνικό διευθυντή του "Δικέφαλου", Όλαφ Ρέμπε, και τους ανθρώπους της ομάδας γενικότερα, προκειμένου να κάνει στη χώρα καταγωγής του νέα θεραπεία στο τραυματισμένο γόνατό του.

Γενικότερα, πάντως, ο Ζαμπά δεν διάγει την καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο τραυματισμός στο γόνατό του στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα στη Δράμα το Νοέμβριο του 2019 τον έχει φέρει πολύ πίσω αγωνιστικά, διότι η αποθεραπεία του κράτησε πολλούς μήνες, ενώ πρόσφατα χτυπήθηκε και από κορωνοϊό. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Λεό Ζαμπά ταξίδευσε σήμερα (4/12) για τη Βραζιλία, όπου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα κάνει θεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 15:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα