ΠΑΟΚ: Στη γραμμή αφετηρίας νέου μίνι μαραθωνίου

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτέλεσμα θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ που μετά τη νίκη την περασμένη Τετάρτη επί του Άρη, μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα, ξαναμπαίνει στο γήπεδο προκειμένου για να δοκιμαστεί στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.  

Άλλο ένα ματς ειδικών συνθηκών καθώς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προέρχεται από βαριά ήττα στην Τρίπολη (σ.σ. 3-0) και φιγουράρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μία νίκη σε σύνολο δέκα έξι

αγωνιστικών και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες.  

Κατά συνέπεια, πρόκειται για ένα σύνολο που έχει απεγνωσμένα ανάγκη για βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει. Μια ομάδα με αξιόλογες μονάδες που – σχετικά – πρόσφατα βίωσε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και ψάχνει να βρει την πολυπόθητη ομοιογένεια που θα τη βγάλει από τη βαθμολογική στενωπό στην οποία και βρίσκεται.  

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τα τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας δηλαδή τους Βιεϊρίνια, Τσαούση, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, σε μια χρονική στιγμή που ο «Δικέφαλος» μπαίνει σε μια σειρά διαδοχικών αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο που απαιτεί ορθή διαχείριση σ’ επίπεδο προσώπων καθώς την προσεχή Τρίτη υποδέχεται την Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας, στο β’ ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου κι ακολούθως το ερχόμενο Σάββατο θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ εντός έδρας.  

Το αγωνιστικό στιλ των τελευταίων αγώνων, με ασφυκτική πίεση ψηλά στον αντίπαλο, διαρκές τρέξιμο προϋποθέτει φρεσκάδα σε ένα ποδοσφαιρικό σενάριο στο οποίο ο ΠΑΟΚ θ’ αναζητήσει και θα επιδιώξει να πάρει τον έλεγχο από νωρίς, να παίξει παιχνίδι κατοχής, να δημιουργήσει και ν’ αξιοποιήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή προκειμένου ν’ αποπέμψει το άγχος και να περάσει όλη την πίεση στην πλευρά των γηπεδούχων.

Δε χωρά η παραμικρή αμφιβολία πως πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα εμπεριέχει δύναμη, δυνατές μονομαχίες κι από την έκβαση της μάχης στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα καθοριστούν πολλά ως προς το τελικό αποτέλεσμα.  

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΗΓΗ: In Time Sports

Όπως επίσης δεν αμφισβητείται κι η ανάγκη νέων προσώπων στο αρχικό σχήμα σε σχέση μ’ αυτά που μονοπώλησαν τις θέσεις στις πλέον πρόσφατες αναμετρήσεις που προηγήθηκαν κι ενώ οι εναλλακτικές δεν είναι πολλές, γεγονός που πολλαπλασιάζει το ενδιαφέρον.

Βάσει λογικής και δεδομένων δε θα υπάρξει πληθώρα αλλαγών στην αρχική 11άδα συγκριτικά με τις πρόσφατες αναμετρήσεις, κάτι που σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» από νωρίς θα προσπαθήσει να επιβάλλει τους …. όρους του στο ματς και να πάει σε μια χριστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος. Όμως όλα τα παραπάνω είναι υποθέσεις επί υποθέσεων …. Ελάχιστες ώρες έμειναν για την έναρξη του αγώνα κι εκεί θα δοθούν όλες οι σχετικές απαντήσεις …..

Keywords
Τυχαία Θέματα