Άρης: Περιμένοντας την απάντηση της Super League

Έτσι όπως τα έφερε ο… κορονοϊός ο Άρης είναι αναγκασμένος να δώσει αρκετά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, την ώρα που οι συνεχόμενες αναβολές τον οδήγησαν να μείνει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση.

Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης είναι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στο

«Βικελίδης» (την 1η Νοέμβρη, νίκη με 1-0), καθώς έκτοτε αναβλήθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ (ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 8/11).

Τώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να δώσει τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα περίπου, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει αίτημα στην Super League, ζητώντας να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό (9η αγωνιστική) την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 17:15.

Εν συνεχεία οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ την Τετάρτη στις 25 του μηνός (εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική), ενώ το μεθεπόμενο Σάββατο (28/11, 19:30) θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό.

Έτσι οι άνθρωποί του προσπαθούν να ελαφρύνουν κάπως το πρόγραμμα, γι αυτό και έχουν αιτηθεί την μετάθεση του αγώνα στο Αγρίνιο κατά μία ημέρα. Δηλαδή αντί την Κυριακή να γίνει το Σάββατο στις 21 Νοεμβρίου.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Άρης θα έχει μια μέρα επιπλέον ξεκούραση, γεγονός σημαντικό για ομάδες με σερί ματς.

Προς το παρόν πάντως η Super League δεν έχει απαντήσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της νέας εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Περιμένοντας την απάντηση της Super League εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα